Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Temperaturile diurne vor continua sa creasca usor, in special in regiunile intracarpatice, precum si la deal si munte, unde se vor inregistra valori usor peste mediile multianuale.
 
Miercuri
 
In tara
 
Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul tarii, unde vor mai fi innorari si pe arii restranse, trecator, vor mai fi precipitatii slabe, predominant ninsori, care vor favoriza depunerile de polei. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales ziua, in est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -14 si 0 grade. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul, mai mult senin in cursul zilei, va avea unele innorari noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -8...-7 grade.
 
Joi
 
In tara
 
Vremea va fi in general frumoasa, iar in regiunile intracarpatice va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare la inceputul zilei in sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si 0 grade. In zonele joase de relief, indeosebi din sud si est, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura, cu precadere in cursul noptii.
 
15 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.