Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea ramane deosebit de rece pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea ramane deosebit de rece pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Desi temperatura aerului va creste, fata de intervalul precedent, vremea va ramane deosebit de rece pentru aceasta perioada in sud si sud-est.
 
Marti
 
In tara
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana in jurul valorii de -14 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si de sud-est, unde pe arii restranse, vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare, dar izolat si trecator, indeosebi spre seara si noaptea, si lapovita sau ploaie, favorizand producerea de polei. In restul teritoriului, doar izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Moldova si Dobrogea. In zonele joase de relief, local, va fi ceata.
 
Bucuresti
 
Vremea se va mentine deosebit de rece, desi temperaturile nocturne vor marca o crestere fata de cele din intervalul precedent. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -8...-6 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata, dar mai ales noaptea, vor fi conditii de ceata.
 
Miercuri
 
In tara
 
Temperaturile diurne vor continua sa creasca usor, in special, in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane si submontane, unde se vor inregistra valori usor peste mediile multianuale. In restul teritoriului, regimul termic se va mentine mai scazut decat cel climatologic specific perioadei. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul tarii, unde vor mai fi innorari si precipitatii slabe, pe arii restranse, sub forma de ninsoare, dar izolat si trecator si lapovita sau ploaie cu formare de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, mai ales in prima parte a intervalului, in est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -13 si 0 grade. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata.


14 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.