Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de rece. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea va fi deosebit de rece. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

In cursul zilei, vremea va fi deosebit de rece in regiunile extracarpatice, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si -1 grad, in timp ce in restul teritoriului acestea vor fi apropiate de normele perioadei si se vor situa intre 0 si 6 grade.
 
Sambata
 
In tara
 
In timpul noptii va fi ger, local in Moldova, Transilvania, Maramures, Muntenia si Oltenia, precum si in zonele depresionare, iar temperaturile minime se vor situa, in general, intre -18 si -4 grade.
 
Cerul va fi variabil in regiunile intracarpatice, dar va avea innorari relativ persistente in cele sudice si estice, unde, pe arii restranse, va fulgui. Vantul va prezenta intensificari in sudul Banatului si, cu intensitati mai reduse, in sud-estul teritoriului si la munte. In zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, izolat va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -5 grade, iar cea minima va fi de -9...-8 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
 
Duminica
 
In tara
 
Vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile vestice si Dobrogea. Cerul va avea innorari temporar accentuate in sud si est, unde izolat si trecator va fulgui si va fi mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, dar, trecator, si pe litoral si pe crestele montane.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si -2 grade in regiunile sudice, estice si centrale si intre -1 si 5 grade in rest, iar cele minime se vor situa intre -22 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -4 grade in Dealurile de Vest. In zonele joase de relief, izolat va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.


10 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.