Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Val de frig si nopti geroase in perioada 9 - 14 februarie

Val de frig si nopti geroase in perioada 9 - 14 februarie

S-a emis o informare meteo de frig si nopti geroase, in special pentru estul si sudul tarii, valabila pana marti, 14 februarie.
 
In perioada 9 — 14 februarie, vremea va deveni deosebit de rece in majoritatea regiunilor, dar mai ales in est si sud, unde temperaturile maxime se vor mentine preponderent negative.
 
Noptile vor fi geroase la inceputul intervalului (in noaptea de joi spre vineri, 9/10 februarie) mai ales in Moldova si in depresiunile intramontane, apoi, local, si in Muntenia, Oltenia, Transilvania si, izolat, in celelalte regiuni.
 
Temperaturile minime se vor situa, in general, intre—17 si—10 grade, mai scazute, sub—22 de grade, indeosebi in depresiunile din estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei.
 
In cursul zilei de joi (9 februarie) vor mai fi ninsori slabe cantitativ in Moldova, Muntenia si Oltenia, precum si in zonele de munte, iar vantul va avea unele intensificari in regiunile sudice, spulberand trecator zapada. Pe arii restranse in sud-est vor mai fi depuneri de polei.
9 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.