Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile vor continua sa scada. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Temperaturile vor continua sa scada. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Valorile termice vor continua sa scada, cu precadere in jumatatea de sud-est a tarii, unde maximele vor fi negative, iar noaptea vremea va deveni geroasa, in nord-est.
 
Joi
 
In tara
 
Innorarile vor persista, in majoritatea regiunilor, iar precipitatiile vor fi in diminuare semnificativa si in restrangere ca arie. Indeosebi in cursul zilei va mai ninge, in general slab, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si la munte, iar in vest si in centru pe spatii mici vor mai fi si ploi sau lapovita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in sud si sud-est, cu viteze de pana la 50-55 km/h, dar si pe crestele montane, in special ale Carpatilor Orientali si Meridionali, spulberand zapada. Temperaturile maxime vor avea valori de la -8 grade in Moldova, pana la 7 grade izolat in Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei; minimele se vor incadra intre -18...-16 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -1...0 grade in Dealurile de Vest. In zonele joase de relief, indeosebi noaptea, se va semnala ceata, asociata si cu depunere de chiciura.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi rece cu valori termice mai scazute decat in intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros si pe parcursul zilei, dar si la inceputul noptii, va mai ninge slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -4 grade, iar cea minima va fi de -8...-7 grade.
 
Vineri
 
In tara
 
Valorile termice se vor mentine mai coborate decat cele climatologic specifice perioadei in regiunile extracarpatice, iar in rest vor fi apropiate de acestea, in timp ce dimineata si mai ales noaptea va fi ger local in sudul, estul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zonele joase de relief, unde vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura si fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, pe litoral si in delta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 7 grade, iar cele minime intre -15 si -5 grade, mai scazute in Moldova si in estul Transilvaniei, pana in jurul a -20 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.


9 februarie 2017




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.