Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci in zilele urmatoare. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se va raci in zilele urmatoare. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Cerul va fi noros si vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii.
 
Marti
 
In tara
 
Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 25...30 l/mp in special in sud-estul teritoriului si in zonele de deal si de munte. Pe parcursul zilei, in zona montana inalta si in jumatatea de nord a Moldovei vor predomina ninsorile, iar in celelalte zone vor fi mai ales ploi. Noaptea, se va depune strat de zapada local mai consistent in nord-est si la munte, unde va continua sa ninga, in timp ce in vest, sud-vest si centru vor fi precipitatii mixte, iar in rest vor predomina ploile. Trecator si pe arii restranse se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 8 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse intre -9 grade in nordul Moldovei si 4...5 grade pe litoral.
 
Bucuresti
 
Cerul va fi noros, va ploua posibil moderat cantitativ, iar in cursul noptii si spre dimineata vor fi conditii de precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de 1...2 grade.
 
Miercuri
 
In tara
 
Vremea va fi predominant inchisa si va continua sa se raceasca, devenind rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temporar vor cadea precipitatii, sub forma de ninsoare in Moldova si la munte, iar in restul teritoriului vor fi mixte, ziua si predominant ninsori, noaptea, pe arii mai extinse in Muntenia si Dobrogea. Pe spatii mici se va semnala polei, cu o probabilitate mai ridicata in jumatatea de sud a Moldovei si in Baragan. Cu precadere in estul si sud-estul teritoriului, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si cea mai mare parte a Munteniei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 6 grade, cu valori mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei spre -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -9 si 0 grade. In zonele joase, izolat se va semnala ceata.

7 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.