Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea este mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea este mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru luni si marti

In cea mai mare parte a tarii, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii februarie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 13 grade, cu cele mai mici valori in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade.
 
Luni
 
In tara
 
Cerul va avea innorari in majoritatea zonelor. Pe parcursul zilei va ploua in general slab in Crisana, local in Maramures si Banat si pe arii restranse in restul teritoriului. In zona montana inalta, mai ales in nordul Carpatilor Orientali, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Noaptea, precipitatiile vor fi in extindere si in intensificare in regiunile sud-vestice, unde vor fi mai ales ploi, dar si in nord-est si la munte unde treptat vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. In restul teritoriului va ploua local. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in sud si sud-vest. Izolat, mai ales dimineata, in zonele joase va fi ceata.

Bucuresti
 
Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari si, indeosebi noaptea, vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in a doua parte a intervalului. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de 2...3 grade. In orele diminetii vor mai fi conditii de ceata.
 
Marti
 
In tara
 
Vremea va intra intr-un proces de racire ce se va resimti in majoritatea zonelor, dar in special in nord-est si in extremitatea vestica a teritoriului. Cerul va fi noros si vor fi precipitatii in aproape toata tara. Pe parcursul zilei in zonele montane si in Moldova vor predomina ninsorile, iar in celelalte zone vor fi mai ales ploi. Noaptea va continua sa ninga si se va depune strat de zapada local mai consistent in nord-est si la munte, iar ploile se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare si in Banat, Crisana, local in Maramures, Transilvania si in nordul Munteniei, in timp ce in rest vor fi precipitatii mixte. Pe arii restranse, cu o probabilitate mai mare in sud-est, se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 9 grade, mai ridicate in sudul Dobrogei, iar minime vor fi cuprinse intre -12 grade in nordul Moldovei si 2...4 grade pe litoral.
6 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.