Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi in toata tara. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in toata tara. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Incalzirea vremii va continua in cea mai mare parte a tarii si se va resimti cu precadere in vest si in centru, precum si in zonele de deal si de munte.
 
Joi
 
In tara
 
In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi mai mult noros; va ploua pe arii extinse in Crisana, Maramures si nordul Transilvaniei, unde se vor cumula in general pana la 15...20 l/mp. Ploi slabe, izolate vor fi si in restul Transilvaniei si in nordul Moldovei, unde se va depune polei, precum si in Banat. Precipitatii moderate cantitativ se vor semnala si in zona Carpatilor Orientali, unde vor predomina ninsorile, dar si in Muntii Apuseni, unde vor fi mai ales ploi si lapovita. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura si izolat cu burnita ce poate favoriza depunerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice, precum si in zona montana inalta, in special din nord. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3...-2 grade in sudul extrem al Olteniei si in sud-vestul Munteniei, zone unde ceata va fi mai persistenta si 12...13 grade in Dealurile Banatului si ale Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre -7 si 5 grade, cu cele mai mici valori in sudul extrem.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi inca rece, in special in orele diminetii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.
 
Vineri
 
In tara
 
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la inceputul lunii februarie in majoritatea zonelor, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte. Innorarile vor fi persistente in vest, in nord si in centru unde temporar va ploua; ploile vor fi mai frecvente si mai insemnate cantitativ in Maramures si in nordul Transilvaniei, unde se vor cumula 15...20 l/mp. In zona Carpatilor Orientali vor fi ninsori, local chiar consistente, la peste 1600 m,  si precipitatii mixte la altitudini mai mici. In Moldova si la munte vor fi conditii de polei.  In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare si doar cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Mai ales dimineata, local in zonele joase de relief din sudul si din estul tarii va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, in regiunile vestice si local in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2...3 grade in sudul extrem al Olteniei si sud-vestul Munteniei si in jurul a 15 grade in Subcarpatii de Curbura; minimele termice vor fi cuprinse in general intre -3 si 6 grade.
2 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.