Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile cresc usor fata de intervalul precedent. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Temperaturile cresc usor fata de intervalul precedent. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent, iar cele diurne se vor situa in jurul mediilor climatologice in majoritatea regiunilor, insa in centru, sud si est vremea se va mentine inca rece, dimineata si noaptea.
 
Miercuri
 
In tara
 
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in vest si nord-vest, unde pe arii restranse, la inceputul zilei si din nou in cursul noptii vor fi precipitatii slabe mai ales sub forma de ploaie sau burnita ce vor favoriza depunerile de polei si precipitatii mixte in regiunile montane aferente. In zonele joase de relief, in special in cele din sudul si estul teritoriului, vor fi nebulozitate joasa, ceata cu depunere de chiciura si trecator burnita, favorizand aparitia poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in a doua parte a intervalului in Banat, Crisana si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5...-3 grade in zonele cu ceata persistenta si 8...9 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 2 grade.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi in continuare rece dimineata si noaptea, cand probabilitatea de aparitie a cetii sau a norilor josi se va mentine ridicata. In restul intervalului cerul va fi variabil, iar la amiaza valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice inceputului de februarie. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1...3 grade, iar cea minima de -8...-6 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.
 
Joi
 
In tara

Temperatura aerului va continua sa creasca, astfel incat vremea va deveni calda in regiunile intracarpatice si apropiata de normalul perioadei in rest. In vestul, centrul si nordul tarii vor fi innorari, local si temporar va ploua, iar in zonele montane aferente precipitatiile vor fi mixte. In cursul noptii precipitatiile se vor intensifica in Maramures si nordul Carpatilor Orientali, unde pe arii restranse se vor cumula cantitati de apa de peste 10...15 l/mp, iar in nordul Moldovei si al Transilvaniei se va semnala polei. In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros si local, in special dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi nebulozitate joasa sau ceata, posibil asociate izolat cu burnita sau fulguieli ce pot favoriza depunerile de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice, precum si la altitudini mari, indeosebi din masivele nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta spre -2...-1 grad, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade.

1 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.