Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine rece. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se mentine rece. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea cu precadere in Transilvania.
 
Marti
 
In tara
 
In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in sudul si estul tarii, unde izolat se vor semnala fulguieli sau burnite, favorizand depunerile de polei. Noaptea, innorarile vor fi mai accentuate in regiunile vestice si nord-vestice, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii mixte si se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in Oltenia si estul Transilvaniei si 6 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -13 si 0 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -18 grade. Indeosebi dimineata si noaptea, in zonele joase se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.
 
Bucuresti
 
Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari in special in primele ore ale zilei, cand vor fi conditii de fulguiala sau burnita, favorizand depunerile de polei. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -10...-8 grade. Mai ales noaptea se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.
 
Miercuri
 
In tara
 
Desi valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent, vremea va fi in continuare rece in cea mai mare parte a tarii, local geroasa dimineata si noaptea in centru si sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in zonele cu ceata persistenta si 8 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -12 si 2 grade. La deal si de munte cerul va fi variabil, dar in zonele joase de relief, in special cele din sudul si estul teritoriului, va fi nebulozitate joasa sau ceata cu depunere de chiciura si, trecator, fulguieli sau burnite, favorizand depunerile de polei. In regiunile vestice si nord-vestice, cu precadere noaptea vor cadea precipitatii mixte si se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in a doua parte a intervalului, in Banat, Crisana si Carpatii Occidentali.


31 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.