Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general inchisa si rece. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi in general inchisa si rece. Prognoza meteo pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea va fi in general inchisasi rece, pe arii restranse va fi ceatacu depunere de chiciurasi trecator va burnita sau va fulgui. Cu totul izolat vor fi conditii de polei.
 
Luni
 
In tara
 
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, ceata se va semnala doar izolat, dimineata si noaptea, iar valorile termice diurne vor fi apropiate de normele perioadei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -5 si 5 grade, cu cele mai ridicate valori in vest si nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -12 si -3 grade, mai scazute in depresiuni, spre -17 grade.
 
La Bucuresti
 
Vremea va fi in general inchisasi rece. Vor fi conditii de ceata si, trecator, de fulguiala. Vantul va sufla slab panala moderat. Temperatura maximava fi de -2...-1 grad, iar cea minimase va situa in jurul valorii de -7 grade.
 
Marti
 
In tara
 
Vremea se va mentine rece in cea mai mare parte a tarii, geroasadimineata si noaptea, mai ales in Transilvania. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in regiunile extracarpatice, iar noaptea mai ales in vest si nord-vest si izolat se vor semnala fulguieli trecatoare sau burnita. Indeosebi dimineata si noaptea se va semnala ceata, asociatacu depunere de chiciura, local in centrul tarii si pe arii restranse in rest. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in Oltenia si estul Transilvaniei si 6 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si 0 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, panaspre -18 grade.

30 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.