Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in continuare rece. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea va fi in continuare rece. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea va fi in continuare rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa noaptea pe spatii restranse in centru si sud si doar la amiaza, la deal si munte, valorile termice se vor apropia de mediile climatologice ale acestei datei.
 
Sambata
 
In tara
 
Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice, dar temporare si in cele sudice si centrale. In zonele joase, local, va fi ceata, asociata si cu chiciura.
 
Vantul va sufla in general slab, exceptand sudul Banatului unde va fi moderat.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 5 grade, iar cele minime se vor situa intre -18...-16 grade in estul Transilvaniei si -3...-2 grade in Dealurile de Vest.
 
Bucuresti
 
Valorile termice vor ramane sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va avea innorari, mai ales dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de ceata, asociata cu chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -9...-7 grade.
 
Duminica
 
In tara
 
La munte si in regiunile vestice si nord-vestice valorile termice, in special cele diurne, se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei, dar in restul teritoriului vremea va fi inca rece, geroasa local, dimineata si noaptea, in centru. Cerul va fi variabil, cu innorari in estul si sud-estul tarii, iar noaptea si in sud.
In zonele joase de relief, pe spatii mici, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura sau fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 7 grade, iar cele minime intre -18...-16 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -2...-1 grad in dealurile din Banat si Crisana.
27 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.