Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste si va fi ger. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se raceste si va fi ger. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va raci si va fi ger, dimineata, indeosebi in nord si centru, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii.
 
Joi
 
In tara
 
Temperaturile maxime, vor fi cuprinse intre -9 si 2 grade, iar cele minime intre -19 si -9 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -27 de grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest, pana la -6 grade. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va mai ninge slab, indeosebi in regiunile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si pe crestele montane. In zonele joase se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura, dimineata, indeosebi in regiunile intracarpatice, iar noaptea si in rest.
 
Bucuresti
 
Vremea se va raci, devenind geroasa noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -3 grade, iar cea minima va fi de -12...-10 grade. Cerul va fi temporar noros. In primele ore ale zilei vor fi conditii de ninsoare slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Spre sfarsitul noptii vor fi conditii de ceata si chiciura.
 
Vineri
 
In tara
 
Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, geroasa dimineata in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in nord-vest, centru, sud si local in vest. In estul tarii si partial in sud si centru, cerul va avea innorari, iar dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata asociata cu chiciura si trecator fulguieli. In celelalte regiuni cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar mai ales la inceputul intervalului va fi izolat ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra intre -9 si 2 grade, iar cele minime, in general, intre -14 si -6 grade.

26 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.