Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend

In cea mai mare parte a tarii vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata in majoritatea zonelor, iar noaptea in special in centru si in sud.
 
Vineri
 
In tara
 
Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 si 2 grade, iar cele minime intre -14 si -6 grade, mai scazute local in Transilvania, Oltenia si Muntenia, pana in jurul a -22 de grade, dar si usor mai ridicate in Moldova. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in zonele joase, unde pe spatii restranse va fi ceata cu depunere de chiciura, mai ales in primele ore. Pe timpul noptii, cerul se va innora in nord si in nord-est, iar ceata se va semnala local. Vantul va sufla slab pana la moderat.
 
La Bucuresti
 
Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei, dar mai ales noaptea cand va creste probabilitatea de a se forma ceata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de -3...-2 grade, iar cea minima de -14...-12 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
 
La munte
 
Vremea se va mentine geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in Carpatii Orientali si in  Muntii Apuseni, unde insa doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.
 
Sambata
 
In tara
 
Desi valorile termice vor fi in crestere usoara, vremea va fi inca rece in majoritatea zonelor, geroasa in centru si in sud mai ales in primele ore ale intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -7 si 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -12 si 0 grade, local mai scazute in sudul Olteniei si al Munteniei, pana la -16 grade. Cerul va fi temporar noros, in zonele joase local va fi ceata, iar izolat, mai ales in nord-est, vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat.
 
La munte
 
Desi valorile termice vor fi in crestere usoara, vremea va fi inca rece, geroasa mai ales in primele ore ale intervalului. Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Orientali, unde doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.
 
Duminica
 
La munte
 
Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat in intervalul precedent, devenind in general apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, dar la altitudini mai mici, in special in Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali, pe arii restranse va fi nebulozitate joasa sau ceata si trecator fulguilei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului.
20 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.