Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ger si vant puternic in cele mai multe regiuni ale tarii. Se vor inregistra -20 de grade Celsius

Ger si vant puternic in cele mai multe regiuni ale tarii. Se vor inregistra -20 de grade Celsius

S-a emis, miercuri, o informare de ger si intensificari ale vantului in cele mai multe dintre regiunile tarii, valabila pana joi la ora 12.00.

Miercuri vantul va continua sa prezinte intensificari in regiunile sud-estice si la munte, unde local vor fi viteze de 40...50 km/h.

Astfel, in judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta, precum si la altitudini mari in Carpatii de Curbura si in Muntii Banatului, vor fi intervale de timp in care rafalele vor depasi 55...60 km/h si temporar zapada va fi spulberata.

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa in noaptea de miercuri spre joi mai ales in regiunile nordice, nord-estice si centrale, iar in noptile urmatoare, pana la sfarsitul saptamanii, gerul se va extinde in cea mai mare parte a tarii.

Frecvent se vor inregistra temperaturi minime cuprinse intre -20 si -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

18 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.