Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine rece. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va mentine rece. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va mentine rece, geroasa mai ales noaptea, indeosebi in nordul, centrul si estul tarii.
 
Miercuri
 
In tara
 
In nord-vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura sau fulguieli, mai ales la inceputul si sfarsitul intervalului. In restul teritoriului innorarile vor persista, in special pe parcursul zilei, cand in sudul extrem al tarii si cu totul izolat in rest, va mai ninge slab. Vantul va continua sa prezinte intensificari temporare pe crestele montane si in sud-estul tarii, unde, cu precadere ziua, rafalele vor mai depasi local 55...60 km/h, iar zapada va fi spulberata. Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 2 grade in regiunile vestice, iar cele minime se vor situa, in general, intre -16 si -6 grade.
 
Bucuresti
 
Vremea se va mentine rece. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, la inceputul intervalului, vor mai fi conditii de fulguiala. Vantul va avea unele intensificari, mai ales in prima parte a zilei, cand la rafala se vor mai atinge viteze de 45...50 km/h. Temperatura maxima va fi de -3...-2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade.
 
Joi
 
In tara
 
Vremea va fi deosebit de rece in majoritatea regiunilor, geroasa dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii. Cerul, mai mult senin in jumatatea de nord a tarii, va mai avea unele innorari ziua in regiunile sudice, unde izolat, in special in Lunca Dunarii si sudul Dobrogei, va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la inceputul intervalului in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -18 si -4 grade, mai coborate in depresiuni, pana in jurul a -24 de grade. Mai ales noaptea, pe arii restranse, in zonele joase de relief, va fi ceata cu depunere de chiciura.

18 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.