Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / A2, A4, 13 drumuri nationale si 35 de drumuri judetene, inchise din cauza viscolului

A2, A4, 13 drumuri nationale si 35 de drumuri judetene, inchise din cauza viscolului

Traficul rutier este inchis, la ora 07.00, pe Autostrada 2 Bucuresti - Constanta, pe Autostrada 4, pe 13 drumuri nationale si 35 drumuri judetene, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
 
Circulatia rutiera este inchisa pe DN 2 A Ovidiu - Harsova, DN 2 C Slobozia- Costesti, DN 3 Branesti - Chiciu, DN 3 A Lehliu Gara- Fetesti, DN 4 Bucuresti - Oltenita, DN4 int DNCB - Frumusani, DN5A Adunatii Copaceni - Greaca, DN 5 B Giurgiu - Ghimpati, DN 21 A Baraganu - Tandarei, DN 22 Lumina - Mihai Viteazu, DN 31 Calarasi - Oltenita, DN 41 Daia - Oltenita si DN 61 Ghimpati - Crevedia Mare.
 
Totodata, nu se circula pe 35 drumuri judetene, respectiv 24 in Calarasi, patru in Teleorman, trei in Giurgiu, doua in Ilfov, unul in Galati si unul in Caras Severin.
 
Pe autostrada 2 se patruleaza in permanenta, nefiind semnalate persoane surprinse in trafic. Autostrada 4 a fost redeschisa circulatiei, insa nu se poate intra de pe A4 pe A2.
 
Se mentine restrictia de tonaj pe DN 5 pe sectorul Adunatii Copaceni - Giurgiu pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, informeaza IGPR.
 
Traficul feroviar pe relatia Oltenita-Bucuresti Titan sud este blocat din cauza conditiilor meteo. Trenul R15196 relatia Oltenita-Titan sud este blocat in halta Caldararu, iar alte doua trenuri au fost anulate, motiv pentru care 100 de calatori asteapta redeschiderea traficului in halta Titan sud.
 
Toate aeroporturile sunt deschise.
 
Traficul fluvial este restrictionat pe Dunare, iar toate porturile la Marea Neagra sunt inchise din cauza vantului.
 
Nu sunt probleme in ceea ce priveste tranzitul in punctele de trecere a frontierei, cu exceptia PTF Ruse unde s-a restrictionat traficul pentru toate categoriile de autovehicule.
 
Pentru prevenirea, limitarea sau inlaturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, structurile Politiei Romane vor actiona miercuri cu 1.256 de politisti si 640 mijloace auto.

18 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.