Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea local in nord si centru.
 
Marti
 
In tara
 
Cerul va fi mai mult noros. In regiunile sudice si sud-estice, temporar va ninge pe arii relativ extinse, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, cu viteze de 40...50 km/h. Local in judetele Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea si Vrancea rafalele vor depasi 55...60 km/h. Rafale de peste 55...60 km/h vor fi si in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Calarasi si Constanta, unde ninsorile, moderate cantitativ, vor fi viscolite. In sud-estul judetului Constanta vor mai fi precipitatii mixte. In celelalte regiuni, ninsori vor fi posibile izolat, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre -5 si 4 grade, iar cele minime, in general, intre -13 si -3 grade. In zonele joase de relief din jumatatea de nord a tarii, indeosebi in a doua parte a intervalului, vor fi conditii de ceata.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi rece, iar cerul noros. Temporar vantul va atinge 45...50 km/h si vor fi intervale de timp in care va ninge slab. Temperatura maxima va fi de -3...-2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -5 grade.
 
Miercuri
 
In tara
 
Vremea se va mentine rece, geroasa mai ales noaptea, indeosebi in nordul, centrul si estul tarii. In regiunile intracarpatice cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceata cu depunere de chiciura sau fulguieli, mai ales la inceputul si sfarsitul intervalului. In rest innorarile vor persista, in special pe parcursul zilei, cand in Oltenia, Dobrogea, local in Muntenia, la munte si izolat in Moldova va mai ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane si in sud-estul tarii, unde, cu precadere ziua, rafalele vor mai depasi local 55...60 km/h, iar zapada va fi spulberata. Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa intre -16 si -6 grade, cu valori mai coborate in depresiuni.

17 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.