Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in continuare rece. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi in continuare rece. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata in majoritatea zonelor, iar noaptea local in nord si in centru. In prima parte a intervalului, cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ceata in zonele joase, in special cele din regiunile extracarpatice.
 
Luni
 
In tara
 
Incepand din orele serii, nebulozitatea va cuprinde mare parte din tara. Va ninge in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, iar in extremitatea de sud ninsorile vor fi mai intense. In regiunile sudice si sud-estice, vantul se va intensifica treptat, devenind in general moderat ziua, pe timpul noptii vitezele vor depasi 45...55 km/h, iar in sudul Banatului, Baragan si Dobrogea vor fi rafale de peste 60 km/h, viscolind ninsoarea. In estul Dobrogei, trecator precipitatiile vor fi mixte si vor fi conditii de polei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in Maramures, Transilvania si in nordul Moldovei.
 
La Bucuresti
 
Vremea va fi rece. Cerul va fi innorat, in primele ore ale zilei vor fi conditii de ceata, iar vantul va deveni moderat. Noaptea va ninge in general slab, iar rafalele de vant vor depasi 40 km/h. Temperatura maxima va fi de -4...-3 grade, iar cea minima de -5...-4 grade.
 
Marti
 
In tara
 
Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea local in nord si centru. Cerul va fi variabil in nord-vestul teritoriului, iar in rest innorarile vor persista. In regiunile sudice si sud-estice, temporar va ninge, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, cu viteze mai mari in Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei, in sudul Moldovei si al Banatului, viscolind sau spulberand zapada. In celelalte regiuni, ninsorile vor fi posibile izolat, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 3 grade, iar cele minime in general intre -14 si -4 grade. In zonele joase de relief din vest si centru, indeosebi in a doua parte a intervalului, vor fi conditii de ceata.

16 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.