Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare de intensificari ale vantului si polei, valabila pana vineri la ora 10:00

Informare de intensificari ale vantului si polei, valabila pana vineri la ora 10:00

O informare meteorologica de intensificari ale vantului, zapada spulberata si polei a intrat in vigoare joi, la ora 10:00, si este valabila pana vineri, la ora 10:00, la nivelul intregii tari.
 
Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, la munte, vantul se va intensifica treptat, cu viteze de 60-70 km/h, iar pe creste, cu precadere in a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie), rafalele vor depasi temporar 80 km/h, viscolind si spulberand zapada.
 
Intensificari ale vantului vor fi si in regiunile sud-estice, sudice si centrale, temporar cu viteze de 45-55 km/h, astfel incat zapada depusa anterior va fi spulberata.
 
Incepand din a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie) va ninge in general slab cantitativ in zonele de munte si local in regiunile intracarpatice, iar spre sfarsitul noptii de joi spre vineri (12/13 ianuarie) in vestul tarii vor fi precipitatii mixte si se va produce polei.

12 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.