Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in continuare geroasa. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi in continuare geroasa. Prognoza meteo pentru luni si marti

Temperaturile maxime se vor incadra intre -16 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -26 si -10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana in jurul valorii de -29 de grade.
 
Luni
 
In tara
 
Cerul va fi variabil, cu innorari mai persistente in nord-est, iar in cursul zilei si in sud-vest va mai ninge slab, local in jumatatea de nord a Moldovei, in Banat si Oltenia si numai izolat si trecator in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in Moldova, Banat si Crisana, dar si in zonele de munte si pe litoral. Mai ales in a doua parte a intervalului, izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.
 
La Bucuresti
 
Vremea se va mentine geroasa, atat ziua cat si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -11 grade, iar minima va fi de -18...-19 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca pana in jurul valorii de -23 de grade. Cerul va mai prezenta unele innorari in prima parte a zilei, cand vor mai fi conditii de ninsoare slaba, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat.
 
Marti
 
In tara
 
Vremea va fi in continuare geroasa dimineata si noaptea, iar in centru, sud si est, local si ziua. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -14 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -25...-22, izolat, in zonele depresionare din nord-vest si centru si in jur de -4 grade pe litoral. In cursul zilei cerul va fi variabil in cea mai mare parte a tarii si doar izolat va ninge slab in nord-est si in extremitatea de sud a teritoriului. Spre seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua si va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar in jumatatea de sud-est, ninsorile se vor extinde si local se va depune strat nou si consistent de zapada. Pe litoral, spre sfarsitul noptii, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat, dar in cursul noptii in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei se va intensifica si temporar va viscoli si spulbera zapada.

9 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.