Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste accentuat si devine geroasa pe timpul zilei. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea se raceste accentuat si devine geroasa pe timpul zilei. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea se va raci accentuat, devenind geroasa ziua in vest, centru si nord, iar noaptea in toata tara.
 
Vineri
 
In tara
 
Cerul va fi innorat si va ninge pe arii extinse in regiunile din sud, est si centru. In Dobrogea, Muntenia si Moldova ninsorile vor fi local mai insemnate cantitativ, iar vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii. In cursul noptii, ninsorile vor deveni in general slabe cantitativ, dar vantul, desi in diminuare, va mai avea intensificari in regiunile estice, unde va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada. Intensificari ale vantului se vor semnala si in vestul si sud-vestul teritoriului, insa la cote mai reduse si numai pe arii restranse in Oltenia zapada va fi spulberata. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -12 si 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -21 si -11 grade.
 
La Bucuresti
 
Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea. Temporar va ninge, in general moderat cantitativ, iar vantul va continua sa prezinte intensificari in cursul zilei, viscolind si spulberand zapada. Spre seara vantul va slabi semnificativ in intensitate, iar pe parcursul noptii numai trecator va ninge slab. Temperatura maxima va fi de -4...-3 grade, iar cea minima de -13...-11 grade.
 
La munte
 
Vremea se va raci accentuat, devenind geroasa atat ziua cat si noaptea. Cerul va fi innorat si va ninge pe arii relativ extinse, dar in Carpatii Meidionali si Orientali ninsorile vor fi insemnate cantitativ, iar vantul va prezenta intensificari sustinute, mai ales pe crestele inalte, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii. In cursul noptii, ninsorile vor deveni in general slabe cantitativ, dar vantul, desi in diminuare, va mai avea intensificari in special pe crestele inalte ale Carpatilor Meridionali si de Curbura, unde va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada.
 
Sambata
 
In tara
 
Vremea va fi geroasa in cea mai mare parte a tarii, atat noaptea, cat si ziua, cu temperaturi maxime ce se vor incadra, in general, intre -17 si -10 grade si minime intre -24 si -12 grade. In regiunile estice si nord-estice, precum si in zona montana temporar va ninge, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, viscolind si spulberand zapada. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ninsori in general slabe se vor semnala pe arii mai restranse. In cursul noptii, vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.
 
La munte
 
Vremea se va mentine geroasa. Temporar va ninge, mai ales in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, unde in cursul noptii ninsorile vor fi abundente, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, viscolind si spulberand zapada.
 
Duminica
 
La munte

Vremea se va mentine geroasa atat noaptea cat si ziua. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales in cursul zilei, temporar va ninge in toata zona montana, dar local, in Carpatii Orientali si Meridionali, ninsorile vor fi mai insemnate cantitativ. Vantul va avea intensificari mai ales in zona inalta, viscolind si spulberand zapada.

6 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.