Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Multe drumuri au fost inchise din cauza conditiilor meteo

Multe drumuri au fost inchise din cauza conditiilor meteo

Politia Romana a anuntat ca mai multe sectoare de drumuri nationale sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului, printre care si Autostrada Soarelui Bucuresti - Constanta.
 
Drumurile din judetele Braila, Ialomita, Calarasi si Constanta, inchise complet
 
Din cauza zapezii si a viscolului sunt inchise A2 Bucuresti-Constanta si toate drumurile nationale si judetene din Braila, Ialomita, Calarasi si Constanta. Sunt inchise si drumuri din judetele Buzau, Vrancea, Braila, Galati, Ilfov, si Tulcea, transmite Politia Romana.

In judetele Braila, Calarasi, Ialomita si Constanta sunt inchise toate drumurile nationale si judetene. Circulatia este inchisa si pe A2.
 
Potrivit politistilor, in judetul Buzau sunt inchise DN 2B Buzau-Braila, DN 22 Ramnicu Sarat - Braila. E 85, DN 2C Buzau - Slobozia, iar in Vrancea pe DN 2N Bogza-Dumbraveni, DN 23 A Gogolanu - Ciorasti, DN 23 B Maicanesti - Ciorasti. In Galati este inchis DN 24 D Tulucesti - limita Vaslui iar in Ilfov DN 2 si DN 4. In Ialomita DN 21 Baraganu-Tandarei, DN 2C Slobozia - Buzau, DN 2, DN 2A.
 
In Tulcea circulatia este inchisa pe DN 22 de la km 227 catre Constanta. In judetele Braila, Calarasi, Ialomita si Constanta sunt inchise toate drumurile nationale si judetene. Circulatia este inchisa si pe A2.
 
Un autoturism in care se afla doua persoane este blocat intre Sindrilita si Afumati, pompierii intervenind.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora (7:30), din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele sectoare de drumuri nationale:
 
JUDETUL BUZAU:
DN 2B BUZAU – BRAILA;
DN 22 RAMNICU SARAT – BRAILA;
DN 2(E85) BUZAU – RAMNICU SARAT;
DN 2C BUZAU – SLOBOZIA;
JUDETUL GIURGIU:
DN 5 BUCURESTI – GIURGIU
JUDETUL VRANCEA:
DN 2N BOGZA – DUMBRAVENI;
DN 23A GOLOGANU – CIORASTI;
DN 23B MAICANESTI – CIORASTI;
JUDETUL BRAILA: TOATE DRUMURILE NATIONALE
DN 2B
DN 22
DN 21;
DN 23;
DN 22D;
JUDETUL CALARASI:
DN 3A DRAJNA - FETESTI;
JUDETUL CONSTANTA:
DN 3 CONSTANTA - OSTROV;
DN22 MIHAI VITEAZU - OVIDIU;
DN2A GIURGENI - CONSTANTA;
DN3C CONSTANTA - A4;
DN 39 CONSTANTA - 2 MAI;
DN 38 AGIGEA - NEGRU VODA;
DN 22C MURFATLAR CERNAVODA;
JUDETUL GALATI:
DN 24D TULUCESTI - LIMITA VASLUI;
JUDETUL ILFOV:
DN 2 (E85);
JUDETUL IALOMITA:
DN 21 BARAGANU - TANDAREI;
DN 2C SLOBOZIA - BUZAU:
JUDETUL TULCEA:
DN 22 DE LA KM 227 CATRE CONSTANTA;
 Drumuri inchise partial (pe un sens):
JUDETUL TELEORMAN:
- DN 51 IZVOARELE – ZIMNICEA (doar sensul IZVOARELE - ZIMNICEA)
 
Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise incepand cu ora 01.30.
 
A fost anulata o cursa aeriana pe ruta Bucuresti – Istambul.
 
Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 si pot accesa pe prima pagina in caseta din stanga: <http://www.cnadnr.ro> www.cnadnr.ro - DISPECERAT – Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de Facebook <https://www.facebook.com/cnadnr/>
Valcea: Vizibilitate redusa pe Valea Oltului din cauza ninsorii
 
Pe Drumul National 7 - Valea Oltului, in judetul Valcea, traficul rutier se desfasoara cu dificultate dupa ce s-a depus strat de zapada iar vizibilitatea nu depaseste 10 metri.

Drumuri restrictionate pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone:
JUDETUL GIURGIU:
DN 5B GIURGIU – GHIMPATI
JUDETUL GALATI:
DN 24
DN 25
DN 25A
DN 26
DN 26A
DN 2B
DN 22B
JUDETUL BUZAU:
DN 10
 
Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa nu porneasca la drum in zonele afectate. In cazul in care calatoria nu poate fi amanata, soferi sunt sfatuiti sa-si echipeze corespunzator autovehiculele pentru circulatia in conditii de iarna
”Avand in vedere mesajele de avertizare cu cod galben, respectiv portocaliu, referitoare la ninsoare si viscol, (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandam conducatorilor auto sa nu porneasca la drum in zonele afectate. In cazul in care calatoria nu poate fi amanata, ii sfatuim pe soferi sa-si echipeze corespunzator autovehiculele pentru circulatia in conditii de iarna (anvelope specifice sezonului rece, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, o rezerva de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire functional etc.).
 
De asemenea, trebuie luata in calcul si posibilitatea intreruperii circulatiei pe unele drumuri, iar in acest caz din autovehicul nu trebuie sa lipseasca haine groase, paturi, alimente, apa si unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto. In cazul in care traficul rutier se va intrerupe din cauza zapezii, sfatuim conducatorii auto sa opreasca autovehiculele in afara partii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszapezire sa intervina.” se precizeaza intr-un comunicat de presa.
 
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru Bucuresti si alte 11 judete din sud-estul tarii, valabil vineri intre orele 02.00 - 18.00, si cod galben pentru alte 15 judete, care intra in vigoare joi, la ora 22.00, fiind valabil pana vineri, ora 20.00.
6 ianuarie 2017




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.