Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea devine geroasa noaptea. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea devine geroasa noaptea. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va deveni geroasa noaptea, indeosebi in jumatatea de nord a tarii. Cerul va fi mai mult noros si in cursul zilei pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, sub forma de ninsoare, in extremitatea de sud si sub forma lapovita sau ploaie.
 
Joi
 
In tara
 
Cerul va fi mai mult noros si in cursul zilei pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, sub forma de ninsoare, in extremitatea de sud si sub forma lapovita sau ploaie, iar vantul va avea unele intensificari la munte, dar si in regiunile vestice si nord-estice. In cea de a doua parte a intervalului, ninsorile se vor extinde treptat si vor cuprinde Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea sudica a Moldovei si pe cea de sud-est a Transilvaniei, vor deveni moderate cantitativ si se va depune strat de zapada, pe arii restranse mai consistent, cu precadere in extremitatea de sud. Exceptie va face zona litoralului, unde se vor semnala precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari indeosebi la munte, in sudul Moldovei, Dobrogea si Muntenia, zone in care zapada va fi viscolita si vizibilitatea redusa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade, iar cele minime, in scadere accentuata fata de noaptea precedenta, se vor situa, in general, intre -14 si -5 grade.
 
La Bucuresti
 
Cerul va fi mai mult noros si, mai ales noaptea va ninge, in general moderat cantitativ, se va depune strat de zapada, posibil mai consistent, iar vantul se va intensifica, viscolind ninsoarea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -6...-4 grade.
 
Vineri
 
In tara
 
Vremea se va raci accentuat, devenind geroasa ziua in vest, centru si nord, iar noaptea in toata tara. Cerul va fi innorat, iar in cursul zilei temporar va ninge, pe arii relativ extinse in regiunile extracarpatice, local in Transilvania si Maramures si izolat in celelalte zone. In Dobrogea, Muntenia si Moldova ninsorile vor fi local mai insemnate cantitativ, iar vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii. In cursul noptii, aria ninsorilor va fi in restrangere, vor deveni in general slabe cantitativ, dar vantul, desi va mai slabi in intensitate, va mai avea intensificari in regiunile estice, unde va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada. Intensificari ale vantului se vor semnala si in vestul si sud-vestul teritoriului, insa la cote mai reduse si numai pe arii restranse in Oltenia, zapada va fi spulberata. Spre dimineata. cerul va deveni variabil in partea de vest a teritoriului, unde vor fi conditii de ceata si chiciura. Temperaturile maxime se vor incadra intre -14 si 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -23 si -11 grade.

5 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.