Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se va raci fata de ziua precedenta.

In tara

Cerul va fi temporar noros si vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, pe arii restranse in regiunile intracarpatice si la munte si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si, trecator, in Oltenia, Crisana si nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 grade in depresiuni si 7 grade in sud, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -11 si -1 grad.

La Bucuresti

Vremea se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -7...-5 grade.

Miercuri

In tara

Cerul va fi mai mult noros in nord-vestul tarii, unde vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si precipitatiile, in general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse, ninsori in zonele de munte si mixte in rest. Vor fi conditii de polei, iar in zonele joase de relief din centru, sud si est, indeosebi la inceputul intervalului, izolat se va produce ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales in regiunile intracarpatice si la munte, unde zapada va fi temporar viscolita si spulberata. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade, iar cele minime intre -7 si 0 grade.

3 ianuarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.