Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Cum va fi vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

In zonele montane si submontane vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si vant cu intensificari doar pe creste.
 
Vineri
 
In tara
 
In restul teritoriului cerul va avea innorari, mai ales dimineata si noaptea local va fi ceata si izolat fulguieli sau burnita ce poate determina formarea de polei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 6 grade, iar cele minime se vor situa intre -13 si -2 grade, mai ridicate in Moldova si pe litoral, spre -1...0 grade.
 
La Bucuresti
 
Cerul va avea innorari si vor fi conditii de ceata si de burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.
 
La munte
 
Vremea va fi in general frumoasa cu cer variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, iar pe creste va avea unele intensificari. Temperatura aerului, fara modificari semnificative, va avea valori apropiate de cele din intervalul precedent.
 
Sambata
 
In tara
 
Cerul se va innora treptat in cea mai mare parte a tarii. Vor fi precipitatii slabe, pe parcursul zilei, izolat, sub forma de burnita sau fulguiala, iar seara si noaptea, local, mixte in regiunile vestice si mai ales sub forma de ninsoare in cele centrale, nordice si in zona montana. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales in a doua parte a intervalului, la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -11 si -1 grad. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, local, va fi ceata.
 
La munte
 
Cerul va fi variabil cu innorari spre seara si noaptea cand, pe arii restranse, in zona Muntilor Apuseni si nordul Carpatilor Orientali si cu totul izolat in restul zonei montane, va ninge slab. Vantul va sufla moderat, iar la altitudini mari va prezenta intensificari. Regimul termic diurn va fi usor mai scazut decat cel din intervalul anterior.
 
Duminica
 
La munte
 
Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge. Ninsorile vor fi mai frecvente in cursul noptii cand, in zona Muntilor Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, trecator se pot transforma in lapovita sau ploaie, favorizand producerea de polei. Vantul va sufla moderat cu intensificari pe creste, viscolind si spulberand zapada. Temperatura aerului va scadea.

23 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.