Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari persistente. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Innorari persistente. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

In sudul si sud-estul tarii, iar la inceputul zilei si in partea de est, innorarile vor fi persistente, dar numai izolat vor fi posibile fulguieli.

Miercuri

In tara

In restul teritoriului cerul va fi partial noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est, cu precadere in zona costiera, in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest; minimele termice, mai scazute decat in noaptea precedenta, vor fi cuprinse intre -12 si -2 grade, local mai mici in estul Transilvaniei, pana la -18 grade. In zonele joase de relief, in special dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

Bucuresti

Cerul va avea innorari in mare parte a intervalului, iar vantul va sufla moderat in prima parte a zilei, apoi slab. Temperatura maxima va fi de 0...1 grad, iar cea minima de -7...-5 grade.   

Joi

In tara

In zonele de deal si de munte, cerul va fi variabil la senin, iar la amiaza se vor inregistra temperaturi mult mai ridicate decat in zilele precedente. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata sau nebulozitate joasa, iar vremea se va mentine relativ rece si pe parcursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 7 grade, mai scazute in zonele joase din centru, sud si sud-est, dar si mai ridicate in Dealurile Subcarpatice; minimele termice vor fi cuprinse intre -16 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -2...0 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

21 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.