Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Avertizare meteo: vant puternic in tara

Avertizare meteo: vant puternic in tara

Avertizare meteo: vant puternic in tara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca in urmatoarele 24 de ore, vantul va sufla cu intensitate, in centrul, estul, sudul tarii si la munte.

Pana la ora 21.00, vantul va inregistra viteze locale de peste 50 - 60 km/ h in centrul, estul si sudul tarii, iar la munte va atinge peste 90-100 km/ h.

Meteorologul de serviciu de la ANM explica fenomenul pe baza dislocarii unei mase de aer cald de un front rece, care s-a semnalat de ieri deasupra tarii noastre. Specialistul exclude ipoteza vijeliilor si anunta ploi in Moldova, Baragan si Dobrogea.

ANM prognozeaza o intensificare a acestui tip de fenomen sezonului estival, cand se va inregistra un climat instabil atmosferic.

De vineri, vremea va fi predominant frumoasa in toata tara, mai putin in nordul si nord - estul tarii, unde se vor semnala innorari si precipitatii slabe. Vantul va bate ceva mai tare la munte, mai ales in Carpatii Orientali, unde va fi lapovita si ninsoare.

Sursa: Realitatea TV, 19 aprilie 2007

19 aprilie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.