Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori si polei in mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru luni si marti

Ninsori si polei in mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru luni si marti

Cerul va fi temporar noros. Mai ales seara si noaptea, pe arii restranse, va ninge slab in zona montana, iar in Moldova, nordul Dobrogei si posibil si in nord-estul Munteniei, vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, ce vor putea favoriza depunerea de polei.

In tara

Cerul va fi temporar noros. Mai ales seara si noaptea, pe arii restranse, va ninge slab in zona montana, iar in Moldova, nordul Dobrogei si posibil si in nord-estul Munteniei, vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, ce vor putea favoriza depunerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile estice. Temperaturile maxime, mai scazute decat in mod normal la aceasta data in jumatatea de nord a tarii, dar si in zonele deluroase din rest, vor fi cuprinse intre -6 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in vestul Olteniei. Temperaturile minime vor fi mai mici decat mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii si vor avea valori cuprinse, in general, intre -11 si -1 grad. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat, va fi ceata asociata cu chiciura.

La Bucuresti

Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima, normala pentru aceasta data, va fi de 3...4 grade, iar cea minima, mai scazuta decat media multianuala, va fi de -5...-4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti

Ia tara

In regiunile estice si sud-estice cerul va fi mai mult noros si local se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ninsoare la munte si mai ales lapovita si ninsoare in rest, favorizand formarea de polei. In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar noaptea innorarile se vor extinde in tot sudul tarii si izolat va ninge, in special la deal si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales ziua, pe crestele montane, in Moldova, Dobrogea si Baragan. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -12 grade in depresiuni si in jur de -1 grad pe litoral si in Dealurile de Vest. Izolat, dimineata si noaptea, in zonele joase de relief va fi ceata asociata cu chiciura.

19 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.