Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi scazute in perioada urmatoare. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Temperaturi scazute in perioada urmatoare. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, iar in cursul noptii vremea va deveni geroasa in Maramures, Transilvania, zona subcarpatica si pe arii restranse in rest.

Vineri

Cerul va fi variabil la senin, cu innorari mai ales in prima parte a intervalului in regiunile sud-vestice, iar la inceputul zilei si in cele sudice, sud-estice si la munte, unde izolat si trecator va ninge slab. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in jumatatea de nord-est a teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 4 grade, iar cele minime se vor incadra intre -20 de grade in estul Transilvaniei si -4 grade in Dealurile de Vest. Izolat, dimineata si noaptea se va semnala ceata si chiciura.

La Bucuresti, valorile termice vor marca o scadere, astfel ca vremea va fi rece pentru aceasta perioada, mai ales in cursul noptii. Cerul va fi variabil, cu innorari dimineata cand vor fi posibile fulguieli trecatoare. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -8...-6 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in special in prima parte a intervalului in zona Carpatilor Orientali si Meridionali unde insa doar izolat si trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul anterior, vremea devenind deosebit de rece pentru aceasta perioada din an in special noaptea si dimineata.

Sambata, desi valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada, in special dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade, iar cele minime se vor incadra in general intre -17 si -4 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in majoritatea regiunilor in cursul zilei, dar numai izolat si trecator va fulgui in est si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane, dar trecator si pe spatii mici si in sudul teritoriului. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

La munte, cerul va fi temporar noros, insa doar izolat si trecator in special in zona Carpatilor Orientali va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii notabile fata de intervalul anterior.

Duminica, la munte, dimineata si noaptea vremea se va mentine mult mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, in timp ce, valorile termice diurne se vor situa in general in jurul celor climatologic specifice acestei date din an. Cerul, mai mult senin pe parcursul zilei, se va innora treptat incepand cu a doua parte a intervalului in special in nordul Carpatilor Orientali, unde insa doar trecator va ninge slab pe spatii mici.Vantul va sufla slab si moderat.

16 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.