Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru miercuri si joi.

Vreme rece in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru miercuri si joi.

Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii, indeosebi dimineata.

Miercuri

In tara

Temperaturile maxime se vor incadra intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales spre seara si noaptea, cand va ninge slab, local in vest si nord-vest si pe arii restranse in rest. Trecator si izolat in regiunile sudice vor fi posibile precipitatii sub forma de lapovita, ce ar putea favoriza formarea poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si local in sud-estul, precum si in sud-vestul teritoriului. Vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

La Bucuresti

Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine rece pentru aceasta data, indeosebi dimineata. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si noaptea, dar conditiile de ninsoare vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -5...-2 grade.   

Joi

In tara

Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va avea innorari in regiunile nordice, estice si centrale, precum si la munte unde, mai ales seara si noaptea, temporar va ninge, in general slab cantitativ. Ninsorile se vor semnala pe spatii relativ extinse in zona Carpatilor Orientali si in Moldova, local in restul zonei montane si pe arii restranse in Maramures, Transilvania, Muntenia si Dobrogea. In special pe litoral vor fi posibile precipitatii mixte, favorizand producerea de polei. In rest, cerul va fi variabil cu innorari trecatoare si numai izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane, viscolind si spulberand ninsoarea, iar spre seara si noaptea si in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -10 si -2 grade.

14 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.