Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste accentuat. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se raceste accentuat. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se va raci accentuat fata intervalul precedent, iar noaptea va fi ger in nordul, nord-estul si centrul tarii, local in sud si pe arii restranse in rest.

In tara

Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 grade in estul Transilvaniei si 5 grade in vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -16 si -6 grade, mai coborate in depresiuni, pana in jurul a -21 de grade, dar si usor mai ridicate pe litoral, pana la -4 grade. Ziua cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile sudice, unde in prima parte va mai ninge slab, local in Oltenia si doar izolat in Muntenia si sudul Dobrogei. Noaptea cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea de nord a tarii. Vantul va sufla slab si moderat, dar va continua sa prezinte intensificari ziua, la munte, unde va spulbera zapada, dar si in Moldova, Dobrogea si Muntenia (local, la rafala, se vor depasi 50...60 km/h, iar pe crestele montane si pe litoral 70...75 km/h). Noaptea, cu totul izolat, vor fi conditii de ceata, cu depunere ce chiciura.

La Bucuresti

Vremea se va raci accentuat fata de intervalul precedent. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -7...-5 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca pana in jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari la inceputul intervalului, cand vor mai fi conditii sa ninga slab, dar si la sfarsitul acestuia. Vantul va mai avea intensificari in prima parte a zilei, apoi va slabi in intensitate.

Miercuri

In tara

Vremea va fi rece, geroasa dimineata in nordul, nord-estul, centrul tarii, local in sud si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -10 si -1 grad, usor mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre seara si noaptea, cand vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare, in regiunile vestice, nordice si centrale, dar pe arii restranse si in restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si local in nord-estul si sud-vestul tarii. Vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

13 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.