Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste accentuat, vor fi intensificari ale vantului si ninsori viscolite

Vremea se raceste accentuat, vor fi intensificari ale vantului si ninsori viscolite

In intervalul 12 decembrie, ora 16:00 – 13 decembrie, ora 14:00 vor avea loc intensificari ale vantului, ninsori viscolite si racire accentuate.

In intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii indeosebi in centrul, sudul si estul tarii, la inceput mixte, apoi mai ales sub forma de ninsoare, iar la munte va ninge. Local se va depune strat de zapada, mai consistent in zona montana.

Vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depasi 80...90 km/h si va fi viscol. In Moldova, Dobrogea si Muntenia (inclusiv in zona Municipiului Bucuresti), local, vantul va depasi la rafala 50... 60 km/h, viscolind trecator ninsoarea.        

Vremea se va raci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar in noaptea de marti spre miercuri (13/14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub -10 grade) in nordul, nord-estul, centrul tarii, local in sud si pe arii mai restranse in rest.

12 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.