Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Luni vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii decembrie. De marti se raceste

Luni vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii decembrie. De marti se raceste

Desi in scadere fata de ziua precedenta, valorile termice diurne vor continua sa se situeze peste cele normale in a doua decada a lunii decembrie.

Luni

In tara

Noaptea, insa vremea va deveni rece in vestul, nordul si in centrul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 0 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitatiilor se va extinde cuprinzand treptat majoritatea zonelor.

Pe parcursul zilei, la munte vor predomina ninsorile, iar in vest, in nord-vest si in centru vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita. Noaptea va ninge in toate masivele montane, vor fi mai ales ninsori in nord si in centru, precum si in zonele deluroase ale celorlalte regiuni, iar in sud si sud-est vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul se va intensifica in special in a doua parte a intervalului, cand in estul si in sud-estul teritoriului, dar si pe crestele montane, rafalele vor depasi 55...60 km/h.

Bucuresti

Desi in scadere usoara fata de intervalul anterior, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale in a doua decada a lunii decembrie. Vor fi innorari, iar noaptea se vor semnala precipitatii slabe, la inceput sub forma de ploaie, apoi lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade.
 
Marti

In tara


Valorile termice vor scadea semnificativ, astfel ca vremea va deveni rece in toata tara, geroasa noaptea in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 si 2 grade, usor mai ridicate doar in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -15 si -3 grade, mai coborate in depresiuni, pana in jurul a -20 de grade in estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, ziua in regiunile sudice, iar noaptea in cele vestice si nord-vestice. Vor fi ninsori slabe local in Oltenia si izolat in Muntenia, Dobrogea si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului in estul si sud-estul teritoriului si pe crestele montane. Vor fi conditii ca izolat sa se formeze ceata cu depunere de chiciura.

12 decembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.