Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine rece

Vremea se mentine rece

Luni, in sudul si estul tarii vremea se mentine putin mai rece. In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, mai ridicate decat cele ce ar fi normale la aceasta data; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restranse dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8...-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali unde, vor mai fi conditii de producere a poleiului si 6...7 grade pe litoral si in Dealurile de Vest. 

La Bucuresti, vremea va fi predominant inchisa cu nori, conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 4...5 grade.

Marti, zonele de sud si est ale tarii, vremea se va mentine inchisa si local se va semnala ceata, burnita sau ploaie slaba. In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, usor mai ridicate decat cele specifice perioadei; cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Delta Dunării si pe crestele montane. 

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8...-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7...8 grade pe litoral.
20 noiembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.