Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 15 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in decembrie, ianuarie si februarie

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in decembrie, ianuarie si februarie

Temperaturile prognozate de specialisti pentru intervalul decembrie 2016 - februarie 2017 se vor situa, in general, in normele lunare ale perioadelor, in timp ce precipitatiile vor fi excedentare, in cea mai mare parte a zonelor tarii

In ultima luna a anului 2016 temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local vestul, nord - vestul si sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.

Anul 2017 va debuta cu temperaturi medii lunare ale aerului apropiate de normalul perioadei in sudul, sud-estul si local vestul teritoriului, iar in rest se vor putea situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme local in est si sud - est si se vor situa, in general, peste media climatologic a in restul tarii.

In luna februarie valorile medii lunare ale temperaturii aerului vor fi apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor avea o tendinta spre excedent in vestul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice.
 
undefined 
18 noiembrie 2016
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.