Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in decembrie, ianuarie si februarie

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in decembrie, ianuarie si februarie

Temperaturile prognozate de specialisti pentru intervalul decembrie 2016 - februarie 2017 se vor situa, in general, in normele lunare ale perioadelor, in timp ce precipitatiile vor fi excedentare, in cea mai mare parte a zonelor tarii

In ultima luna a anului 2016 temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local vestul, nord - vestul si sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.

Anul 2017 va debuta cu temperaturi medii lunare ale aerului apropiate de normalul perioadei in sudul, sud-estul si local vestul teritoriului, iar in rest se vor putea situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme local in est si sud - est si se vor situa, in general, peste media climatologic a in restul tarii.

In luna februarie valorile medii lunare ale temperaturii aerului vor fi apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor avea o tendinta spre excedent in vestul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice.
 
undefined 
18 noiembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.