Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 2 saptamani. Cum va fi vremea pana pe 20 noiembrie 2016

Prognoza meteo pe 2 saptamani. Cum va fi vremea pana pe 20 noiembrie 2016

Vremea se va raci semnificativ in urmatoarele doua saptamani, in special dupa data de 8 noiembrie.
 
Vremea in Banat 

Pe parcursul primei saptamani valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 - 11 noiembrie. In medie, temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 10 grade, iar cele minime intre 0 si 6 grade, valori mai scazute, preponderent negative, urmand a se inregistra in dimineata zilei de 11 noiembrie. Incepand cu 13 noiembrie, temperatura aerului va fi in crestere, ajungand la valori peste cele normale in a doua decada de noiembrie. Astfel, sunt estimate maxime de 12-15 grade si minime de 4-6 grade, in medie regionala. Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani si vor fi intervale in care se vor cumula cantitati de apa mai importante. In zilele cele mai reci vor fi posibile trecator si precipitatii mixte in zonele deluroase.

Vremea in Crisana 

In prima saptamana, valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 - 11 noiembrie; in medie, temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 10 grade, iar cele minime intre 0 si 5 grade, valori mai scazute, preponderent negative, urmand a se inregistra in dimineata zilei de 11 noiembrie. Incepand din 13 noiembrie, temperatura aerului va fi in crestere, ajungand la valori peste cele normale in a doua decada de noiembrie. Astfel, sunt estimate maxime de 11-14 grade si minime de 3-5 grade, in medie regionala. Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani si vor fi intervale in care se vor cumula cantitati de apa mai importante. In zilele cele mai reci, vor fi posibile trecator si precipitatii mixte in zonele deluroase.

Vremea in Transilvania 

Pe parcursul primei saptamani, valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. In medie, temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 8 grade, iar cele minime intre 0 si 4 grade, valori mai scazute, preponderent negative, urmand a se inregistra in diminetile de 11 si 12 noiembrie. Incepand din 13 noiembrie, temperatura aerului va fi in crestere treptata, ajungand la valori usor peste cele normale in a doua decada de noiembrie. Astfel, sunt estimate maxime de 8-12 grade si minime de 0-3 grade, in medie regionala. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata in majoritatea zilelor din intervalul de referinta si vor fi perioade in care vor fi posibile cantitati de apa mai importante. Intre 9-11 noiembrie se vor semnala si precipitatii mixte.

Vremea in Maramures 

Pe parcursul primei saptamani, valorile termice vor scadea de la o zi la alta, astfel ca vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an, cu precadere in intervalul 9 - 11 noiembrie. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 7 grade, iar cele minime vor deveni preponderent negative si se vor situa intre -3 si 1 grad, mediat pe regiune. Incepand din 13 noiembrie, temperaturile vor fi in crestere treptata, astfel ca vor depasi usor valorile climatologice specifice in a doua decada de noiembrie. Astfel, sunt estimate maxime de 8-12 grade si minime de 2 - 4 grade, mediat pe regiune. Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata in majoritatea zilelor din intervalul de referinta si vor fi perioade in care cantitatile de apa cumulate pot fi mai importante. In jurul datei de 10 noiembrie se vor semnala si precipitatii mixte.

Vremea in Moldova 

Incepand din 8 noiembrie, valorile termice vor scadea brusc, astfel ca pe parcursul primei saptamani, vremea va deveni mult mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada din an; in medie, temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 8 grade, iar cele minime intre 0 si 4 grade, valori mai scazute, preponderent negative, urmand a se inregistra in diminetile de 11 si 12 noiembrie. Incepand din 13 noiembrie, temperatura aerului va fi in crestere, ajungand la valori peste cele normale in a doua decada de noiembrie. Astfel, sunt estimate medii regionale de 7-13 grade ziua si 1-4 grade noaptea. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani, dar cu precadere in perioada 8 - 11 noiembrie cand se pot cumula local si cantitati de apa mai importante. Și tot in aceeasi perioada, se vor semnala si precipitatii mixte.

Vremea in Dobrogea 

In primele zile, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, respectiv medii de 14-16 grade la cele diurne si 6-10 grade la cele nocturne. Scaderea brusca de temperatura ce se va resimti din data de 10 noiembrie va determina o vreme mai rece decat normal, cu maxime de 7-9 grade si minime de 3-6 grade. Pentru cea de-a doua saptamana sunt estimate temperaturi in crestere ce se vor situa peste cele obisnuite ale perioadei, cu valori mediate pe regiune de 10-14 grade, la maxime si de 3-7 grade la minime. Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata in special in prima saptamana cand vor fi intervale in care se vor cumula cantitati de apa mai insemnate.

Vremea in Muntenia 

Incepand din data de 8 noiembrie, vremea se va raci brusc si semnificativ, devenind mult mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada din an. Valorile maxime mediate regional vor scadea pana la un ecart de 6-8 grade, iar cele minime pana la 1-4 grade, temperaturi usor mai mari fiind de asteptat doar in sud-estul regiunii in 8 si 9 noiembrie. In cea de-a doua saptamana, temperatura aerului va fi in crestere, ajungand la valori peste cele climatologic specifice, respectiv 10-14 grade ziua si 3-7 grade noaptea, medii pe regiune. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor se va mentine ridicata pe parcursul primei saptamani cand vor fi intervale in care se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. In zilele cele mai reci, trecator vor fi posibile precipitatii mixte.

Vremea in Oltenia 

Pe parcursul primei saptamani, vremea se va raci semnificativ, astfel ca valorile de temperatura vor fi mai scazute decat cele obisnuite ale perioadei, cu maxime de 6-9 grade si minime de 0-4 grade, medie regionala. Dupa data de 13 noiembrie este estimata o crestere treptata a valorilor termice, acestea urmand a se situa usor peste cele specifice climatologic, cu maxime de 9-12 grade si minime de 3-6 grade noaptea, mediat pe regiune. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor se va mentine relativ ridicata, in special pe parcursul primei saptamani cand vor fi intervale in care se vor cumula cantitati de apa mai insemnate.

Vremea la munte

Vremea va intra intr-un proces de racire, astfel ca in intervalul 9-12 noiembrie valorile termice se vor situa sub mediile climatologice, cu minime de -10 spre -5 grade si maxime de -2 spre 3 grade. Pentru cea de-a doua saptamana se estimeaza o crestere treptata a temperaturilor ce vor deveni apropiate de cele normale pentru perioada din an. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata, cu precadere in prima saptamana, cand local se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. In perioada 9-11 noiembrie vor fi mai ales ninsori, iar in restul intervalului se vor semnala precipitatii mixte.
7 noiembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.