Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Viscol si ninsori la munte, precipitatii mixte si intensificari ale vantului, in restul teritoriului, pana luni

Viscol si ninsori la munte, precipitatii mixte si intensificari ale vantului, in restul teritoriului, pana luni

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare de vreme rea, valabila la nivelul intregii tari, incepand de sambata dimineata si pana in seara zilei de luni.
 
Potrivit meteorologilor, in intervalul 29 octombrie, ora 10:00 — 31 octombrie, ora 23:00, se vor semnala intensificari ale vantului si ninsori la munte.
 
Astfel, incepand din cursul noptii de vineri spre sambata (28/29 octombrie), la munte vantul se va intensifica treptat.
 
Sambata, duminica si luni, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi intervale de timp in care va ninge si vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 60 — 80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.
 
ANM precizeaza ca vor fi intensificari temporare ale vantului si in restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50 — 60 km/h, iar duminica si luni (30 si 31 octombrie), indeosebi in Maramures, Transilvania si Moldova, trecator, se vor semnala precipitatii mixte.
 
In dimineata zilei de sambata, 29 octombrie, meteorologii vor actualiza informarea privind evolutia si intensitatea vantului si a ninsorilor din zona Carpatilor Meridionali si Orientali.
28 octombrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.