Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in noiembrie, decembrie si ianuarie

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in noiembrie, decembrie si ianuarie

Temperaturile prognozate de specialisti pentru intervalul noiembrie 2016 - ianuarie 2017 se vor situa, in general, in normele lunare ale perioadelor, in timp ce precipitatiile vor fi excedentare, in cea mai mare parte a zonelor tarii

PROGNOZA METEO NOIEMBRIE
 
Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norma in sud-estul si local in sudul tarii, iar in restul teritoriului vor fi in general excedentare.

PROGNOZA METEO DECEMBRIE
 
Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local estul, nordul si vestul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.

PROGNOZA METEO IANUARIE
 
Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand, local, regiunile nordice, nord-vestice si centrale, unde acestea se pot situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme in est si sud-est si se vor situa, in general, peste normele climatologice in restul tarii.
 
undefined 
 
 
26 octombrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.