Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece in weekend

Vreme rece in weekend

Urmeaza un weekend cu temperaturi semnificativ scazute comparativ cu normalul meteorologic al perioadei in care ne aflam. Duminica iese soarele si vremea se incalzeste usor.

Sambata, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data, in special in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi intre 9-10 grade in depresiuni dar si in Moldova la Iasi si Galati si 17 grade la Craiova, potrivit Realitatea TV.

Va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de est a tarii si doar izolat, in restul tarii. La munte, local, vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare si izolat conditii de polei. Vantul va avea intensificari in estul si in sud-estul tarii, precum si la munte. Dimineata, in nord-vest, nord si in depresiuni se va forma bruma.

Frig si in Bucuresti. 9-10 grade dimineata dar numai 15-16 grade la amiaza. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, cand trecator va mai ploua slab.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoara in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime trec de 10 grade in toata tara si ajung la 18 grade la Drobeta Turnu Severin si Giurgiu.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si nord-estul tarii, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe. In nordul, in centrul tarii, precum si in zona deluroasa din restul teritoriului, dimineata, local, se va produce bruma.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. 4-6 grade dimineata si 17-18 grade la amiaza. Cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab si moderat.
7 octombrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.