Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in octombrie, noiembrie si decembrie 2016

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in octombrie, noiembrie si decembrie 2016

Lunile octombrienoiembrie si decembrie 2016 nu se vor evidentia prin fenomene meteo extreme.

Temperaturile medii lunare ale aerului lunii OCTOMBRIE vor fi mai ridicate decât normalul perioadei in cea mai mare parte a teritoriului, exceptând, local, regiunile nordice, centrale si vestice, unde acestea se vor apropia de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norma in sud-estul si local in sudul tarii, iar in restul teritoriului vor avea o tendinta spre excedent.

NOIEMBRIE aduce o temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud, sud-est si vest. Cantitatile totale de precipitatii se vor incadra, in general, peste normele climatologice.

In luna DECEMBRIE temperaturile medii lunare vor fi in general apropiate de normele climatologice in cea mai mare parte a teritoriului. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptând local estul, nordul si vestul tarii, unde acestea vor apropiate de medii.
3 octombrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.