Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana: Vremea se mentine racoroasa

Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana: Vremea se mentine racoroasa

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in cursul zilei si va mai ploua slab, pe arii restranse la munte si in nord-estul teritoriului si izolat in nord, centru si sud-est. Pe crestele inalte de munte vor mai fi posibile precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si, trecator, in estul tarii.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade in depresiuni si 22...23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 14 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata, iar in estul Transilvaniei vor fi conditii de bruma.

La Bucuresti, valorile termice vor continua sa creasca usor, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.

La munte, desi valorile termice vor continua sa creasca usor, vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in cursul zilei si va mai ploua slab, local in Carpatii Orientali si izolat in restul zonelor montane. Pe creste vor mai fi posibile precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari in cursul zilei, dar noaptea, va slabi treptat in intensitate. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata.

Sambata, vremea se va mentine racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in zona montana, dar si in regiunile nordice, nord-estice si centrale, unde pe arii restranse va ploua slab. Pe crestele inalte de munte, trecator, precipitatiile pot fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade in depresiuni si 22...23 de grade in Campia Romana si Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade.

La munte, vremea se va mentine racoroasa. Cerul va avea innorari temporare si, indeosebi in a doua parte a intervalului, va ploua slab, local in Carpatii Orientali si Muntii Apuseni si izolat in restul zonelor montane. Vantul va sufla slab si moderat.

Duminica, la munte, valorile termice diurne se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari temporare si pe arii relativ extinse va ploua. Ploile vor fi si sub forma de aversa, posibil insotite si de descarcari electrice. Pe creste, trecator, precipitatiile pot fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.
22 septembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.