Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru joi si vineri: Temperaturi mai coborate decat cele normale in aceasta perioada

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Temperaturi mai coborate decat cele normale in aceasta perioada

Valorile termice diurne vor marca joi o crestere in majoritatea regiunilor, dar vor continua sa se mentina mai coborate decat cele climatologic specifice acestei perioade. Ziua, cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in zonele montane si pe arii restranse in restul teritoriului.
 
Joi

In cursul noptii, cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice si la munte, iar in primele ore si in cele centrale si central-sudice, unde numai izolat se vor semnala ploi slabe. Trecator, pe crestele montane inalte, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 21 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Pe spatii mici, dimineata si noaptea, va fi ceata.

La Bucuresti


Desi valorile termice diurne vor marca o crestere, vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab, in special seara si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade, usor mai coborata la periferia orasului.

Vineri

Valorile termice vor continua sa creasca usor, insa vremea se va mentine racoroasa, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si, mai ales ziua, va mai ploua slab pe arii restranse la munte si in nord-estul teritoriului si izolat in nord, centru si sud-est. Trecator, pe crestele inalte de munte, vor fi posibile precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si trecator in estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 1 si 13 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, pe spatii mici va fi ceata.
22 septembrie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.