Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

Incepand de astazi, ploile se restrang considerabil iar temperaturile vor creste din nou, vremea redevenind calduroasa in zonele de campie si de podis. Maximele vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade Celsius. Ploile nu vor racori atmosfera decat pe la munte si prin Dobrogea, acolo unde vor aparea din loc in loc si vor veni insotite de descarcari electrice. In schimb, vantul isi va face simtita prezenta in tot sud-estul tarii.

Aerul tropical va continua sa fie prezent peste regiunile sudice ale Europei si chiar va mai avansa catre est. Acesta se va intensifica usor in perioada imediat urmatoare, ceea ce va face ca in mare parte din tara noastra temperaturile sa treaca de 30 de grade Celsius, iar in zona de campie din sud sa apara canicula

Asadar, pana la sfarsutul saptamanii, vor fi putine ploi, dar tot mai multe grade in termometre.

Averse trecatoare vor aparea mai ales pe la munte si doar local in celelalte regiuni, iar vantul va avea unele intensificari prin vestul si sudul tarii. Soarele va fi generos in toata tara, asa ca vremea se va incalzi usor de la o zi la alta. Maximele se vor situa, in general, intre 26 de grade in depresiuni si 36 de grade Celsius in Lunca Dunarii.
4 august 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.