Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie 2016

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie 2016

Intervalul august - octombrie debuteaza cu temperaturi caniculare si precipitatii in cantitati reduse. Inceputul de toamna va fi, de asemenea, mai cald decat in mod normal.

Vremea in luna august

Temperatura medie a aerului se va situa peste normalul perioadei in sud-estul tarii si local in sud, est si in vestul extrem, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica.

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

Vremea in luna septembrie

Regimul termic al aerului va avea valori peste normele climatologice in sud-estul si local in sudul, estul si extremitatea de vest a tarii iar in rest temperaturile medii lunare vor fi apropiate de norme.

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in majoritatea regiunilor, exceptand centrul tarii, unde acestea vor fi apropiate de valorile normale.

Vremea in luna octombrie

Temperatura medie lunara a aerului va inregistra valori mai ridicate decat normalul perioadei in sud-estul tarii si local in sudul si vestul extrem, iar in rest aceasta se va apropia de media climatologica.

Cantitatile totale de precipitatii vor fi normale in sud-estul si local in sudul tarii, iar in nord-estul, centrul si vestul extrem precipitatiile pot fi peste mediile acestei luni.
25 iulie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.