Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

Vremea se va mentine frumoasa, cu cer senin, iar temperaturile vor creste incepand de luni.

Luni, vremea va deveni izolat caniculara in Lunca Dunarii, unde se va resimti disconfort termic, dupa-amiaza. Cerul va fi variabil mai mult senin, cu unele innorari in zona montana unde, doar izolat, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 26-27 de grade pe litoral si 34 de grade la Drobeta Turnu Severin, izolat si 35 de grade in Lunca Dunarii.

In Capitala, 16-18 grade dimineata si o maxima de 32 de grade.

Marti dupa amiaza va fi chiar canicula si disconfort termic accentuat, local in regiunile vestice, sud-vestice, izolat si in restul tarii. Temperaturile maxime, peste 30 de grade cu exceptia litoralului, ajung la 36 de grade la Drobeta Turnu Severin, poate si 37 de grade in sudul Olteniei. Vantul va avea intensificari temporare in sud-vestul si in nord-estul tarii, dar si pe crestele montane.

In Bucuresti, vremea se va mentine deosebit de calda cu o maxima in jurul valorii de 33 de grade.
10 iulie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.