Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile

Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile

Cum va fi vremea miercuri, 8 iunie 2016 
 
La munte, vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa la primele ore. Mai ales dupa-amiaza si seara, pe arii restranse vor fi ploi slabe de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, in majoritatea masivelor, dar cu precadere in Carpatii Meridionali. Vor fi 12 grade la Paltinis, 13 la Predeal, 12 la Semenic, 11 la Sinaia, 16 la Arieseni si 8 pe Ceahlau Toaca.

Si la mare, cerul va fi variabil, vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 20 de grade. Sunt conditii de ceata, noaptea si dimineata. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in delta.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa indeosebi dimineata. Maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade. 
 
Cum va fi vremea joi, 9 iunie 2016  

Temperatura aerului va marca o crestere usoara, astfel ca valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 27 de grade, cu cele mai ridicate in nord-vest. Dupa-amiaza, se vor semnala averse si descarcari electrice, local in zonele montane si submontane si pe arii restranse in nord, nord-est si centru. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va avea intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

In Capitala, vremea se va mentine in general frumoasa, dimineata, 10-12 grade si la amiaza, in jur de 24 de grade.
 
Cum va fi vremea vineri, 10 iunie 2016   

Vremea va deveni in general instabila, iar temperatura aerului va continua sa creasca usor. Temperaturile maxime, peste 20 de grade in toata tara, ajung la 27 de grade la Giurgiu. In regiunile vestice, nordice si centrale, precum si in zonele de munte local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul tarii, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat.

In Bucuresti, 10-12 grade dimineata si, la amiaza, 24-25 de grade. Conditiile de ploaie vor fi reduse.
7 iunie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.