Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in iunie, iulie si august 2016

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in iunie, iulie si august 2016

In luna iunie valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii, iar precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sudestice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.

Luna iulie vine cu temperaturi medii ale aerului ce se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

In august temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal. Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala.
 


20 mai 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.