Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza pentru miercuri si joi: Vremea va fi racoroasa, cu ploi

Prognoza pentru miercuri si joi: Vremea va fi racoroasa, cu ploi

Vremea se va mentine miercuri racoroasa in cea mai mare parte a tarii, chiar rece pentru aceasta data in nord, in centru si in nord-est, unde cerul va avea innorari si va ploua, pe parcursul zilei si in primele ore ale noptii.
 
In tara vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice. In cursul dupa-amiezii, fenomene asociate instabilitatii atmosferice vor aparea, pe arii relativ restranse, si in regiunile vestice si de sud-est, zonele montane si submontane.

Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Pe crestele montane, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 11...12 grade in estul Transilvaniei, nordul Moldovei si Maramures, pana la 22 de grade in sudul Munteniei si al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, mai scazute, spre 0 grade, in depresiunile intramontane, in special ale Carpatilor Orientali.

La Bucuresti
, cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii de ploaie slaba, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima, in crestere usoara fata de cea din ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi 7...8 grade, din nou mai scazuta in zona preoraseneasca.

Joi

Valorile termice se vor mentine usor mai scazute decat mediile climatologic specifice perioadei, desi, in toata tara, vremea se va incalzi. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade, mai scazute in depresiuni, spre 1 grad.  

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe, izolate si de scurta durata, dupa-amiaza si seara in regiunile nordice, de rasarit si in zonele montane, iar noaptea posibil in cele vestice. Vantul va sufla slab pana la moderat.
18 mai 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.