Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru weekend

In cea mai mare parte a tarii vremea va fi in general instabila, iar valorile termice se vor mentine mai scazute decat cele normale pentru prima decada a lunii mai.

Sambata

IN TARA


In cea mai mare parte a tarii vremea va fi in general instabila, iar valorile termice se vor mentine mai scazute decat cele normale pentru prima decada a lunii mai. In Moldova, Transilvania, Maramures, Muntenia si Oltenia, precum si in zona montana, vor fi intervale de timp cu nebulozitate accentuata, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului  si averse ce pot avea si caracter torential. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20...25 l/mp. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, in a doua parte a zilei. La munte, la peste 1700 m altitudine, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre 3 si 12 grade.

BUCURESTI

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, usor mai scazuta decat cea normala a datei, va fi de 19...20 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 9 grade.

Duminica


Vremea se va mentine in general instabila. Indeosebi in cursul zilei, cu caracter local in majoritatea zonelor, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, mai scazute decat cele obisnuite ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, se vor incadra intre 15 si 22 de grade, iar cele minime intre 3 si 12 grade.

6 mai 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.